Transportbedrijf Toco-Trans
  • Home
  • /
  • Transportbedrijf Toco-Trans

Transportbedrijf in Dendermonde

Gaat ver, blijft dichtbij.

Wij gaan voor verbinding en dat mag je gerust letterlijk nemen. Verbinding voor onze klanten en mét onze klanten.

Ondanks dat Toco-Trans een warm transportbedrijf in Dendermonde is waar iedereen iedereen kent, is ons aanbod aan rollend materieel zeer ruim. Zo ben je als klant geen nummer en mag je er toch 100% vanuit gaan dat we de gepaste oplossing in huis hebben. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak en gaan steeds een stap verder om elke vraag van onze klanten om te zetten in een antwoord. 

Tobias D'heer

Zaakvoerder

Transportbedrijf met garanties

We leggen de lat hoog

‘Dat gaat niet, dat bestaat niet’ hoor je ons wel eens zeggen. De transportwereld is complex en wij proberen om problemen steeds een stapje voor te zijn. Overtuigd van ons kennen en kunnen? We staan altijd klaar om onze stevige schouders te zetten onder jouw project.

24/7 Support

Echte vakmensen

Stipt & correct

Nét dat beetje meer

Mensen waar je op kan rekenen

Ons team, aangenaam

Zeg niet zo maar chauffeurs, tegen onze mensen. Wij gaan verder dan enkel een lading van punt A naar punt B brengen. Volstaat één transporttype of is er een combinatie van meerdere voertuigen nodig? Zijn er hijswerken nodig? Gaat het om uitzonderlijk transport? Zijn er montage werken nodig? Ons transportbedrijf in Dendermonde heeft op elke vraag een pasklaar antwoord, conform aan de actuele wetgeving. Kortom, jij hebt een transportprobleem, wij hebben de oplossing.

Tobias D'heer

Tobias D'heer

Zaakvoerder / Chauffeur

Vicky Vercauteren

Vicky Vercauteren

Boekhouding & Finance

Nico De Ketele

Nico De Ketele

Chauffeur

Mounir Ghaouti

Mounir Ghaouti

Chauffeur

Dean Van De Velde

Dean Van De Velde

Chauffeur

Sami Solak

Sami Solak

Chauffeur

Hechte klantenrelaties, de basis van vertrouwen

Onze klanten aan het woord

Hele mooie samenwerking met Toco Trans. We kunnen rekenen op zorgzaam transport van onze batterijsystemen. Inplanning verloopt flexibel en er wordt zeer vlot gecommuniceerd.

Bastin C.

Neargrid

 Heel tevreden over de service en de uitgevoerde transporten. Al dikwijls mijn rots in de branding geweest tijdens spoedopdrachten.

Filip S.

Exceptional Assistance

Een duurzame samenwerking met Toco-Trans. Tobias en zijn team zijn gasten waar je op kan rekenen. Complexe opdrachten vertrouwen we graag aan hen toe. 

Bart D.B.

Smet Rental

Een dringende transportopdracht?